Varning för Sydsvenskans betaltjänst

Som ni kanske märkt måste man numera betala för att läsa mer än 20 artiklar på Sydsvenskans webbplats. Ok. Det är deras val. Deras självmord. Jag kommer att dissekera det ämnet närmare så småningom.

Men vad som är mer brådskande är att upplysa folk om prenumerationsavtalet, som är grymt obehagligt och… genuint vidrigt.

‎”När du tecknar en prenumeration och skapar ett konto hos Sydsvenskan samtycker du till att de personuppgifter du lämnar, inklusive e-postadress, telefonnummer för samtal och sms-meddelanden och ev. andra digitala adresser, får lagras och användas för nyhetsbrev, erbjudanden, inbjudningar och tävlingar och annan marknadsföring.

Samtycket är giltigt till dess du själv säger upp det och upphör alltså inte vid upphörandet av kontot/prenumerationen. Uppgifter som du direkt eller indirekt lämnar till oss genom att utnyttja våra tjänster och erbjudanden kan komma att användas av oss eller våra samarbetspartners för marknadsföringsändamål

3 kommentarer

Under Media, Mitt Lund

3 svar till “Varning för Sydsvenskans betaltjänst

  1. Är deras nyhetsutbud så dåligt att de behöver sälja folks privatliv som en annonsprodukt?

  2. Jag har helt slutat att gå in på sydsvenskan.se och jag saknar ingenting. Lundasidorna är mycket bättre på annat håll. Här t.ex.!

  3. Martin W

    Nu kan man ju rensa kakorna i sin webbläsare för att även i fortsättningen kunna njuta av en välskriven artikel på hundra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s